Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Sporters aanmelden voor sportverkiezing 2020

Maandag 25 november 2019
Sporters aanmelden voor sportverkiezing 2020
Sportverkiezing in 2016
Foto: Sportpromotie Dronten

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdag 17 januari 2020 vindt in de Meerpaal de traditionele, jaarlijkse sportverkiezing van de gemeente Dronten plaats. Alle kampioenen worden dan gehuldigd en er wordt bekend gemaakt wie in het sportjaar 2019 de winnaars zijn in diverse categorieën. De stichting Sportpromotie Dronten roept sportclubs op sporters of teams die hiervoor in aanmerking komen aan te melden.

De jury van de Stichting Sportpromotie Dronten stelt per categorie een lijst op van genomineerden en kiest uit die genomineerden de winnaars. "Hoe meer aanmeldingen we binnenkrijgen, des te groter de kans dat op 17 januari ook echt de beste sporters van Dronten op het podium van de Meerpaal staan", schrijft de organisatie. "Bovendien is dit dé kans om je vereniging en jullie sporters extra aandacht te geven. Niet alleen in de Meerpaal, maar ook in de regionale media. Dus grijp die kans en meld je sporters die in 2019 een uitzonderlijke prestatie hebben verricht aan".

Er zijn verkiezingen in de volgende categorieën: sportman, sportvrouw sportploeg, coach, sporter/sportploeg aangepast sporten, talent jongens tot 18, talent meisjes tot 18, jeugdsportploeg tot 18 en sportvrijwilliger.

Bestuursvoorzitter van Sportpromotie Dronten is sinds mei van dit jaar de uit Biddinghuizen afkomstige Sandra Heemskerk. Zij volgde daarmee Kevin Valk op.

Aanmeldingen kunnen tot en met maandag 2 december uur doorgeven via het aanmeldingsformulier op website: http://www.sportpromotiedronten.nl

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Meerpaal
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
Adverteerder in de rubriek Sport
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top