Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Peter Evers Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Ouderavond over alcoholgebruik

Donderdag 5 december 2019
Ouderavond over alcoholgebruik
Foto: De Meerpaal Welzijn

BIDDINGHUIZEN - Op woensdag 18 december wordt er in Het Koetshuis een gratis ouderavond gehouden. De boodschap: ouders hebben invloed op het uitstellen van het alcoholgebruik van hun kind.

Opvoeding en alcohol
Als ouder of verzorger van een puber bent u waarschijnlijk vaak zoekende hoe bepaalde zaken aan te pakken. Zoals u van uw ouders geleerd heeft, hoewel de wereld en kennis veranderd is? Of toch liever anders? Maar hoe dan? Tijdens Helder Uit krijgt u informatie over opvoeding in relatie tot alcohol. Helder Uit wordt georganiseerd door De Meerpaal Welzijn, GGD Flevoland en Tactus Verslavingszorg.

Programma
Om 19.00 uur is de inloop en om 19.30 uur start de avond met een opening, gevolgd met een interactieve theatervoorstelling van DNL. Zij laten zien hoe u het gesprek met kinderen aangaat, waarbij u zelf input kunt geven. Daarna volgt er een interactieve quiz verzorgd door Tactus Verslavingszorg die gaat over kennis van jongeren en alcohol. De avond eindigt rond 21.30 uur en wordt afgesloten met informatie over het landelijke Ik Pas programma.

Aanmelden
Aanmelden voor deze avond kan per mail; helderuit@meerpaal.nl

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top