Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Uniek reisbureau vestigt zich in Biddinghuizen

Dinsdag 10 december 2019
Uniek reisbureau vestigt zich in Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Een nieuwe reisadviseur heeft zich gevestigd in Biddinghuizen, één die de nadruk legt op persoonlijke service en zeven dagen per week beschikbaar is. Travel Counsellor Anouchka Paans heeft zich per 1 september 2019 aangesloten bij Travel Counsellors Nederland B.V., een uniek concept in Nederland, dat in november 2005 is gestart.

Het is onderdeel van Travel Counsellors PLC in Engeland, dat in 1994 werd opgericht en inmiddels het grootste, onafhankelijke reisbureau in Groot-Brittannië is met meer dan 1800 reisexperts.

Anouchka Paans vertelt: "Ik ben zelfstandig ondernemer, werk vanuit huis en sta voor uitzonderlijke, persoonlijke service voor mijn klanten. Sinds ben ik werkzaam 2003 in de reisbranche en kunt u mij kennen van D-reizen in Dronten, Harderwijk, Emmeloord en Lelystad. Of van TUI in Kampen."

Bij Travel Counsellor Anouchka Paans kunnen alle reizen van zowel grote touroperators als specialistische reisondernemingen worden geboekt, zoals (rond)reizen op maat, een weekendje weg, een vakantie binnen Europa of ver weg, stedentrips, busreizen, wintersport- of exotische zonvakanties, excursiereizen, losse vluchten of hotelovernachtingen, autohuur, èn reis-/annuleringsverzekeringen.

"Tevens kan ik in het eigen boekingssysteem van Travel Counsellors alle reizen op maat samenstellen, volledig afgestemd op uw wensen. En tegen dezelfde prijzen die u bij het reisbureau vindt. Er wordt ook niets méér betaald voor de uitmuntende service, die ik als persoonlijke Travel Counsellor biedt. Ik leg de nadruk op persoonlijke service en ben zeven dagen per week beschikbaar, op tijdstippen dat het u het beste schikt en geef u het allerbeste advies . Klantvriendelijkheid, dienstverlening en de juiste prijs / kwaliteitverhouding staan erg hoog in het vaandel." aldus Anouchka.

Travel Counsellors Nederland is lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) en deelnemer in de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Travel Counsellor Anouchka Paans
T 06-46767284
E anouchka.paans@travelcounsellors.nl
W https://www.travelcounsellors.nl/anouchka.paans
KvK 75151294
Meer informatie over de organisatie Travel Counsellors vindt u op: https://www.travelcounsellors.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 4.4 °C
  • 0.0 mm
  • 8.4 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top