Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

SBBF sluit nieuwe overeenkomst met G4S

Dinsdag 17 december 2019
SBBF sluit nieuwe overeenkomst met G4S
Dennis Gähler (G4S) en Dirk Minne Vis (SBBF) ondertekenen nieuwe overeenkomst
Foto: SBBF - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - De Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Flevoland (SBBF) heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met haar beveiligingspartner G4S. Hiermee blijft G4S de komende 3 jaren de uitvoerende partij voor de collectieve beveiliging vanuit de SBBF in de gemeenten Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde.

Al vele jaren zorgt de SBBF voor collectief toezicht op (met name) bedrijventerreinen door middel van surveillanceauto's. Door het grote aantal deelnemers borgen bedrijven en organisaties na sluitingstijd de basisveiligheid rondom hun panden. Onder de bedrijventerreinen zitten ook de terreinen in Biddinghuizen.

De SBBF streeft naar een hoge dekkingsgraad in de deelnemende gemeenten om zo te zorgen voor adequate preventie en veiligheid in aanvulling op de politie. "Het oogmerk is dat ondernemers ongestoord kunnen blijven ondernemen op veilige bedrijventerreinen", schrijf de stichting in een persbericht. "De SBBF maakt dit mogelijk tegen een aantrekkelijk collectiviteitstarief".

Uitvoerend partner
Sinds 2017 is G4S de uitvoerende partner voor de collectieve surveillance van de SBBF. "De nauwe samenwerking en daardoor korte lijnen tussen G4S en de SBBF hebben ervoor gezorgd dat beide partijen hun samenwerking wensen voort te zetten", aldus SBBF. "G4S biedt daarnaast veel innovatieve oplossingen en additionele diensten voor de deelnemers van de SBBF. Intelligente camerabewaking speelt een steeds belangrijkere rol binnen beveiligingsconcepten".

De nieuwe overeenkomst tussen de SBBF en G4S is getekend door Dennis Gähler van G4S en de SBBF-voorzitter Dirk Minne Vis, deze gaat begin 2020 in en loopt tot eind 2022. Het bestuur van de SBBF is blij de samenwerking met G4S voort te zetten. Wilt u meer weten over de SBBF? Neem een kijkje op de website http://www.sbbflevoland.nl.

Redactie BHZNet.nl / SBBF

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top