Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Onze Dorpskwis krijgt toch vervolg. Inschrijving gestart

Vrijdag 3 januari 2020
Onze Dorpskwis krijgt toch vervolg. Inschrijving gestart
Bestuur van de stichting
Foto: Onze Dorpskwis - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Lange tijd was het onzeker of er een vervolg zou kunnen komen in 2020, na succesvolle edities in 2018 en 2019. Diverse oproepen in de media en via andere kanalen, hebben echter gezorgd voor een aantal aanmeldingen van vrijwilligers, waardoor het team dat de kwis organiseert weer op sterkte is. De inschrijving voor de Dorpskwis 2020 is ondertussen gestart.

Een tweede team mensen achter de vragen voor de kwis, de zogenaamde Denktank, kan nog wel vrijwilligers gebruiken om het team te komen versterken.

Onze dorpskwis is een jaarlijks terugkerend evenement waarin zelf gevormde teams op een avond in een race tegen de klok 'thuis' een honderdtal vragen moeten beantwoorden die over van alles en nog wat kunnen gaan. De kwis is opgedeeld in diverse categorieën zoals: rondje onze dorpen, geschiedenis van onze dorpen maar ook algemeen nieuws en denkpuzzels. Ook is er een speciale categorie voor kinderen.

Aanmelden kan sinds 1 januari via http://www.onzedorpskwis.nl. Voor nieuwe teams is het aan te raden om het kwisboek 2019 op de website te bestuderen om een indruk te krijgen van de vragen die gesteld zouden kunnen worden. Het inschrijfgeld is onveranderd 30 euro per team.

De kwisavond is op vrijdag 15 mei, vóór die tijd komt er nog een instructiemiddag. Ook de slotavond kan al in de agenda worden genoteerd: zaterdag 13 juni.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Stichting Onze Dorpskwis
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top