Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Theater @penstaartje speelt in bibliotheek

Vrijdag 10 januari 2020
Theater @penstaartje speelt in bibliotheek
Foto: Theater @penstaartje - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Vanmiddag is het Vrijdag Blijdag in de FlevoMeer Bibliotheek van Biddinghuizen. André Verhagen van rondreizend poppentheater Het @penstaartje komt, na eerdere succesvolle voorstellingen in de bibliotheek, vanmiddag terug voor zijn nieuwe programma: 'Muizenissen'.

De afgelopen jaren was André in FlevoMeer Bibliotheek te zien met zijn voorstellingen over 'De mooiste vis van de zee', 'Rupsje Nooitgenoeg' en 'Muziek en Poppen uit de Koffer'. Nu staat dus de voorstelling 'Muizenissen' op het programma.

Muizenissen
"Muizenissen is een spannende voorstelling voor kinderen van 3 jaar en ouder", schrijft de bibliotheek. André neemt dit keer zijn vrouw Els mee; zij begeleidt de voorstelling met live draaiorgelmuziek. "Muizenissen betekenen piepkleine probleempjes. André heeft zo'n probleempje: er zitten muizen op zolder! In een spannend kat-en-muis-spel probeert hij zijn probleempje op te lossen. Of dat gaat lukken? Dat zie je in de voorstelling 'Muizenissen'".

De toegang is gratis, maar er moet wel een ticket worden verkregen. Klik hier om een kaartje te bemachtigen. De voorstelling is van 16.00 tot 17.00 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bibliotheek
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top