Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Drie Biddinghuizer Judoka’s in de prijzen in Dedemsvaart

Zondag 19 januari 2020
Drie Biddinghuizer Judoka’s in de prijzen in Dedemsvaart
Foto: FreeImages.com / Patrick Nijhuis (rechtenvrije foto)

BIDDINGHUIZEN - 850 deelnemers stonden afgelopen Zaterdag op de mat in Dedemsvaart tijdens het 41ste JMPB Wintertoernooi. Onder deze 850 deelnemers bevonden zich 5 Judoka's uit Biddinghuizen. Sander en Jesse Commandeur en Goewan en Gossee Winnubst en Yorben de Waal.

Afgelopen half jaar heeft Gossee veel tegenslag gehad eerst in September een hersenschudding, gevolgde door een gebroken arm in Oktober. Dit jaar zou hij er weer vol voor gaan, dat begon goed in het weekend van 4 Januari wist hij al zijn wedstrijden te winnen op het internationaal toernooi in België. Twee trainingen later werd hij weer geplaagd door een vervelde arm blessure na een val, maar hier wist hij snel van te herstellen en kon Zaterdag dan gelukkig ook starten in Dedemsvaart.

In de ochtend mochten Jesse Commandeur en Gossee Winnubst in actie komen. Om de finale poule te bereiken moest er vandaag gewonnen worden in de eigen poule want alleen de nummers 1 en 2 van iedere poule gingen door naar de Finale. Jesse wist de 2de plaats in zijn poule te bemachtigen en Gossee eindigde op de eerste plaats van zijn poule. Beide judoka's hebben zich daarna krachtig door de finalepoule heen gejudood en met resultaat. Jesse Commandeur behaalde een mooie 4de plaats en Gossee Winnubst werd kampioen.

Sander Commandeur kwam uit in de -15 jaar. In deze klasse zijn o.a verwurgingen toegestaan. Sander wist zich goed door zijn poule heen te judoën en wist zodoende de kruisfinales te halen. Hier heeft hij hard gestreden en heeft met een mooi beenveeg de 3de plek veroverd.

S'Middags kwamen ook Goewan Winnubst en Yorben de Waal met hun 12 jaar in de -15 jaar in actie. Voor hun leverde dit toernooi een nieuwe ervaring op die zijn mee kunnen nemen naar een volgend toernooi.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Budo
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 9.1 °C
  • 0.0 mm
  • 11.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top