Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Q-Dance kondigt bekendmaking line-up Defqon.1 aan

Donderdag 23 januari 2020
Q-Dance kondigt bekendmaking line-up Defqon.1 aan
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Concertorganisator Q-Dance gaat de line-up voor hardstylefestival Defqon.1 editie 2020 bekendmaken tijdens 'The Release 2020' op 20 februari aanstaande. Dat maakte het bedrijf eerder deze week bekend. Het thema van dit jaar voor het festival, werd eerder al onthuld: 'Primal Energy'.

Defqon.1 staat bekend als het grootste festival binnen de hardere stijlen van dansmuziek en wordt gehouden op het evenemententerrein bij Walibi Holland. Om de line-up bekend te maken, heeft de organisatie gekozen voor een evenement, dat ook te volgen is via de websites van Q-Dance en Defqon.1. Hosts van het programma E-Life, Audiofreq en Stephanie leiden de kijkers en luisteraars door alle facetten van het komende festival, van line-up tot welke artiest het anthem van dit jaar gaat maken.

'The Release' vindt plaats op 20-02-2020 en start om 20.20 uur. Defqon.1 2020 Primal Energy zal plaatsvinden op 26, 27 en 28 juni. Tijdens 'The Release' zal er naast de line-up, ook informatie over de kaartverkoop en registratie komen.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Defqon.1
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top