Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb

Gratis gebitscontrole bij Delta Dierenartsen

Vrijdag 31 januari 2020
Gratis gebitscontrole bij Delta Dierenartsen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De maand februari is bij dierenartspraktijken traditiegetrouw de Maand van de Gebitsverzorging. Baasjes van honden en katten kunnen tijdens deze maand bij Delta Dierenartsen terecht voor een gratis gebitscontrole en advies.

Volgens Delta Dierenartsen is deze extra aandacht hard nodig, want net als bij mensen moet het gebit bij honden en katten dagelijks gepoetst worden. Baasjes kunnen vragen stellen die helpen het gebit van honden en katten te verzorgen.

Goede gebitsverzorging is echt noodzakelijk
Uit onderzoek blijkt dat 4 op de 5 honden en 2 van de 3 katten gebitsproblemen hebben, die bij de baasjes vaak onopgemerkt blijven. Verwaarloosde tand- en tandvleesproblemen kunnen echter leiden tot ernstige bloedingen en het uitvallen van tanden. "Daarom is het voor veel baasjes heel nuttig om het gebit van hun hond of kat te laten controleren", aldus Delta Dierenartsen.

"Gebitsverzorging is noodzakelijk omdat het voedingspatroon en het fysiek van huisdieren in de loop der jaren zijn veranderd in vergelijking met hun voorouders die in het wild leefden".

Laat deze maand nog het gebit van uw hond of kat controleren
Zo'n 900 vestigingen van dierenartsenpraktijken organiseren in de maand februari extra spreekuren en speciale acties om gebitsverzorging onder de aandacht te brengen.

Op maandvandegebitsverzorging.nl kunnen honden- en kattenbezitters op postcode zoeken welke dierenartsenpraktijken meedoen en welke acties er worden georganiseerd.

U vindt Delta Dierenartsen aan het Plein 7.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dieren
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top