Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Tel. 0321-333169 Peter Evers

OpenJeHart van start in Biddinghuizen

Donderdag 6 februari 2020
OpenJeHart van start in Biddinghuizen
Foto: De Meerpaal Welzijn

BIDDINGHUIZEN - Binnenkort gaat OpenJeHart in samenwerking met De Meerpaal Welzijn, Inloophuis De Kans en GGD Flevoland van start. De groep zal bij voldoende aanmeldingen iedere donderdag om 13.00 uur starten met een wandeling vanaf het Inloophuis De Kans.

OpenJeHart is voor mensen die samen met anderen zowel letterlijk als figuurlijk weer in beweging willen komen. Mannen, vrouwen, jong en oud, single of in een relatie, iedereen is welkom! De wandelgroep wordt begeleid door een coach.

De organisaties bundelen de krachten om positieve gezondheid te bevorderen. Zo zijn De Meerpaal Welzijn en de GGD Flevoland via het programma Gezonde Leefstijl onder andere bezig met het bevorderen van het algemene welzijn van volwassenen. De huidige (sport)activiteiten in Het Koetshuis en de methodiek OpenJeHart sluiten bij dit programma aan.

Het Inloophuis De Kans is een laagdrempelige ontmoetingsplek en gastvrije plek voor deelnemers van het project. Naast de wekelijkse wandeling kunnen deelnemers ook gebruik maken van de activiteiten van Inloophuis De Kans.

Ook als vrijwilliger kun je meedoen als begeleider in dit traject. Hierbij worden ook trainingen aangeboden voor deskundigheidsbevordering.

Heb jij interesse om deel te nemen aan dit initiatief in Biddinghuizen. Neem dan contact op met 088-7878988 of stuur een e-mail naar info@openjehart.nu.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Meerpaal
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top