Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Lowlands binnen 5 uur uitverkocht

Zaterdag 8 februari 2020
Lowlands binnen 5 uur uitverkocht
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vanochtend om 11.00 uur ging de kaartverkoop voor de 28e editie van festival A Campingflight to Lowlands Paradise van start. Iets minder dan vijf uur later meldt de organisatie dat het festival dat in augustus in Biddinghuizen wordt gehouden, is uitverkocht.

Dat betekent dat het festival nog andermaal onverminderd populair is bij liefhebbers, jong en oud. De groepstickets, waarbij tien tickets konden worden gekocht met daarmee 10,- korting per kaart, waren binnen twee uur weg. Om half twee kwam de 83% voorbij in de nieuwe huisstijl van het festival en tegen 16.00 uur waren alle kaarten weg.

Zwarthandel
De organisatie riep direct op niet in te gaan op aanbiedingen van zwarthandelaren zoals Viagogo en Onlineticketshop. "Ook op Marktplaats en Ticketswap worden altijd weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs op andere manieren actief. Later dit jaar wordt Fanmarktplaats van Ticketmaster actief; hier kun je op een veilige manier een ticket doorverkopen", schrijft het festival.

Eerder deze week werden de eerste namen bekendgemaakt. Onder de optredende artiesten van 2020 bevinden zich Foals, Lewis Capaldi, The Oppisites en Stormzy.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
Adverteerder in de rubriek Lowlands 2020
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top