Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Biddinghuizen krijgt EK-arena: BAS en IJsvogel beklinken samenwerking

Vrijdag 14 februari 2020
Biddinghuizen krijgt EK-arena: BAS en IJsvogel beklinken samenwerking
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - BAS Voetbal, Stichting De IJsvogel en het organisatiecomité van de voetbalarena in Biddinghuizen hebben vrijdagavond de samenwerking beklonken. Voorzitters Hein Grafhorst, Jan Schuurhuis en Martijn Steenbeek zetten hun krabbel onder de overeenkomst.

Voetballend Nederland maakt zich op voor het EK van aankomende zomer en dat geldt ook voor Biddinghuizen. Traditiegetrouw wordt er rond een eindtoernooi een aardappelschuur omgebouwd tot stadion, waar zo'n vijfhonderd supporters de wedstrijden van Oranje op grote schermen kunnen volgen. Vrijdagavond werd het startsein gegeven in de kantine van BAS Voetbal, waar een samenwerkingsovereenkomst werd getekend tussen BAS Voetbal, Stichting De IJsvogel en de organisatoren.


Aan tafel zaten Hein Grafhorst (voorzitter BAS Voetbal), Jan Schuurhuis (De IJsvogel) en Martijn Steenbeek namens de organisatie. "De eerste vergaderingen zijn alweer geweest en de eerste plannen liggen klaar. Over het thema kan ik nog niet veel zeggen, over een naam wordt nog nagedacht. Maar het komt ongetwijfeld weer goed. Biddinghuizen krijgt in de zomer weer een mooi voetbalfeest!", aldus Steenbeek.
 
De eerste wedstrijd is op 14 juni om 21:00 uur, als Nederland in de Johan Cruijff Arena aantreedt tegen Oekraïne.Organisatiecomité EK 2020 / Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
Adverteerder in de rubriek EK 2020
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Adverteerder in de rubriek Stichting De IJsvogel
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top