Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers

BAS Tennis start nieuwe reeks padellessen

Vrijdag 28 februari 2020
BAS Tennis start nieuwe reeks padellessen
Foto: BAS Tennis

BIDDINGHUIZEN - Sportvereniging BAS Tennis & Padel kondigt aan dat er een nieuwe lesreeks start voor padel, de discipline die sinds een aantal jaar beoefend kan worden op het sportpark van de club en die omschreven kan worden als een mix tussen tennis en squash.

De lessen zijn deze keer vooral gericht op reeds actieve wedstrijdspelers. Zij krijgen in een voorjaarsreeks van vier lessen meer tijd om aan bepaalde onderdelen te werken, waarbij de lessen vooral gericht zijn op wedstrijdsituaties. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor de maandag, woensdag of donderdag in groepjes van drie of vier personen. Als er individueel wordt opgegeven, is er geen zekerheid of er plek is en of je in een groepje van 3 of 4 wordt geplaatst.

De lesreeks zal in maart beginnen en eindigen, zodat daarna de nieuwe (langere) lesreeks van april weer kan beginnen. Opgeven kan via Steven Gilberts (sgilberts99@hotmail.com of 06-54681716). Niet-leden van BAS Tennis & Padel wordt aangeraden eerst contact te zoeken met de vereniging. Kijk voor meer informatie op https://www.bastennis.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Tennis
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top