Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Osbornegroep collecteert voor Jantje Beton

Maandag 2 maart 2020
Osbornegroep collecteert voor Jantje Beton
Foto: Osbornegroep

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdagochtend 7 maart aanstaande gaan de jeugdleden van de Osbornegroep in Biddinghuizen collecteren voor Jantje Beton. De opbrengst van de collecte wordt gedeeld, 50% voor Jantje Beton en de andere 50% is voor de Osbornegroep Biddinghuizen.

"Het collecteren vindt plaats tijdens de opkomsten van de verschillende speltakken en we zijn natuurlijk te herkennen aan onze blouse en das", aldus de Biddinghuizer scoutinggroep. Jantje Beton gebruikt het geld zodat kinderen veilig en vrij buiten kunnen spelen in hun eigen buurt. De Osbornegroep gebruikt hun deel voor onder andere spelmateriaal en om de kosten van de contributie laag te houden, zodat alle kinderen lid van scouting kunnen zijn en blijven.

"De Osbornegroep heeft jaren ervaring met de collecte en we hopen dat u ons ook dit jaar weer wilt steunen. Onze speltakken de bevers, welpen en scouts komen in het hele dorp langs de deuren", aldus de scouts.

Dit jaar maakt de Osbornegroep zelfs gebruik van QR-codes om de opbrengst van de collecte te verhogen. De Osbornegroep: "Mocht u geen kleingeld in huis hebben of niet thuis zijn (Niet-thuis-kaartjes) dan kunt u heel eenvoudig met het gebruik van u smartphone en de bankieren app toch een donatie doen. Dit kan door de gepersonaliseerde QR-code te scannen en vervolgens en de aanwijzingen van de app te volgen. Uiteraard bepaalt u zelf het bedrag dat u wilt doneren".

Redactie BHZNet.nl / Osbornegroep Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Scouting
Tel. 0321-333169
Peter Evers
Adverteerder in de rubriek Collectes
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top