Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Defqon.1 in recordtijd uitverkocht

Woensdag 11 maart 2020
Defqon.1 in recordtijd uitverkocht
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zaterdag 7 maart startte om 13.00 uur de voorverkoop voor editie 2020 van hardstylefestival Defqon.1. Leden die zich vooraf hadden aangemeld, konden zo al tickets aanschaffen een paar weken voordat andere bezoekers dat kunnen. Met een recordhoeveelheid geregistreerde 'Weekend Warriors', verliep de eerste voorverkoop buitengewoon succesvol. Nog niet eerder verkochten de weekendtickets en dagkaarten voor de zaterdag zo snel uit.

Defqon.1 doet de voorverkoop in twee delen. De eerste voorverkoop is speciaal voor leden van Q-Dance, die daarmee voorrang krijgen op overige bezoekers. Het resultaat van deze eerste voorverkoop, is dat alle weekendkaarten zijn verkocht. Bovendien zijn ook de dagkaarten voor de zaterdag weg. Er zijn momenteel alleen nog premium kaarten voor de zaterdag en dagkaarten voor de zondag beschikbaar.

Populariteit neemt toe
Jonas Schmidt, creatief directeur van festivalorganisator Q-Dance: "We zijn blij verrast dat de populariteit van Defqon.1 nog steeds ieder jaar toeneemt en we kunnen niet wachten tot we alle Weekend Warriors weer kunnen verwelkomen op de Holy Grounds. Zelfs na het festival al achttien jaar georganiseerd te hebben, zijn we enorm trots".

Voor leden eindigt de eerste voorverkoop op 27 maart, 23u59. De voorverkoop voor overige belangstellenden start op zaterdag 28 maart om 13.00 uur. Defqon.1 - Primal Energy wordt gehouden in het weekend van 26, 27 en 28 juni op het evenemententerrein van Walibi Holland. Kijk voor meer informatie op http://www.defqon1.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Defqon.1
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top