Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Al 100 inschrijvingen voor Agrotechniek Holland 2020

Donderdag 12 maart 2020
Al 100 inschrijvingen voor Agrotechniek Holland 2020
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De eerste twee maanden van de acquisitie voor AgroTechniek Holland leverde al bijna 100 inschrijvingen op van fabrikanten, importeurs en dealers in de landbouwmechanisatie. Daaronder zijn al vele bekende, toonaangevende merken die zich direct inschreven.

Bekende merken als Kubota, Kverneland, Same Deutz-Fahr, Lemken en Krone en Nederlandse fabrikanten zoals Holaras, Agrifac, CHD Eefting, Schouten, JCB, Dubex en TOBROCO-GIANT. Maar ook nieuw- en terugkomers zoals VHM/Van Hees Machinery, KAWECO, Culenaere, Wasse en Inter-Techno.

"De acquisitie verloopt dus heel voorspoedig en ziet er veelbelovend uit," aldus beursmanager Willem Bierema.

De zesde editie van het tweejaarlijkse, inmiddels beproefde outdoor evenement AgroTechniek Holland gaat plaatsvinden van woensdag 9 tot en met zaterdag 12 september 2020 in Biddinghuizen. Alles wat boeren boeit wordt daar getoond aan iedereen die werkzaam is in de landbouw, waaronder akkerbouwers, melkveehouders, loonwerkers, boeren met een gemengd bedrijf en iedereen die betrokken is bij het agrarische bedrijf.

Nieuwste machines, technieken en trends
Naast het aanbod van duizenden landbouwmachines worden beproefde onderdelen wegens succes geprolongeerd, zoals de prestigieuze innovatieprijs Bronzen Sikkel en het Trekkerparcours, waar boeren zelf de nieuwste trekkers kunnen testen. Ook wordt aandacht besteed aan crop protection door deelnemers die de allernieuwste gewasbeschermingstechnieken gaan tonen. Zo zijn alle nieuwste machines, technieken en trends in de landbouwmechanisatie te zien op dit agro-evenement dat in nauwe samenwerking met vele partners, brancheorganisaties en mediapartijen georganiseerd wordt.

www.agrotechniekholland.nl
Nederlands grootste landbouwevenement AgroTechniek Holland beleefde vanaf 2010 vijf succesvolle edities met zo'n 400 exposerende merken en 50.000 bezoekers.

Alle actuele informatie is te vinden op http://www.agrotechniekholland.nl. De organisatie is in handen van Fedecom Fairs (voorheen AgroTechniek Holland BV), de beursorganisatie die 100% eigendom is van Fedecom.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek AgroTechniek Holland
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top