Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Definitief ontwerp De Graafschap te bekijken

Vrijdag 13 maart 2020
Definitief ontwerp De Graafschap te bekijken
Foto: OVT Ontwikkeling

BIDDINGHUIZEN - De plannen voor de terreinafwerking van nieuwbouwwijk De Graafschap zijn klaar. Sinds een week zijn deze te bekijken via de speciale website van de wijk, wonenindegraafschap.nl. De planning is dat in juni of juli wordt gestart met de werkzaamheden.

De Gemeente Dronten heeft om te komen tot het definitieve ontwerp onder andere een informatieavond gehouden in december van het vorige jaar. "De infoavond heeft een aantal reacties opgeleverd die voor een gedeelte zijn verwerkt in de definitieve versie", schrijft de Gemeente.

Het definitieve ontwerp is te bekijken via https://www.wonenindegraafschap.nl. De PDF kunt u hier rechtstreeks downloaden.


In het ontwerp is ingekleurd wat bij de eerste fase van de werkzaamheden uitgevoerd gaat worden. Daardoor zijn de aan te leggen verharde wegen alsmede de groene zones van fase 1 goed zichtbaar. Voor nadere vragen kunt u contact opnemen met de heer A. Beens, projectleider Realisatie van de Gemeente Dronten, via a.beens@dronten.nl.

De Graafschap
Op wonenindegraafschap.nl is alles over de wijk terug te vinden. Onder 'Woningaanbod' is te vinden welke woningen in ontwikkeling of te koop zijn. Geïnteresseerden kunnen direct hun interesse tonen door hun gegevens achter te laten. In de wijk komen onder andere nog twee-onder-één-kapwoningen, rijwoningen en 15 startersappartementen.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
Adverteerder in de rubriek De Graafschap
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top