Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

BASVoetbal last wedstrijden en trainingen af

Donderdag 12 maart 2020
BASVoetbal last wedstrijden en trainingen af
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Voetbalbond KNVB heeft alle voetbalwedstrijden voor de rest van de maand afgelast. Dat betekent dus dat er in elk geval tot en met 28 maart geen competitiewedstrijden worden gespeeld. BASVoetbal heeft hierop ook alle trainingen en andere activiteiten voor de rest van de maand afgelast.

Dat heeft het bestuur van de club zojuist bekendgemaakt. De afgelastingen volgen op de landelijke richtlijn van het kabinet. Tot het eind van de maand worden evenementen met meer dan 100 personen verboden.

Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: ?Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden, of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal."

Ook activiteiten in kantine
Het bestuur van de club heeft dan ook besloten om naast het afgelasten van de wedstrijden ook de trainingen en de activiteiten in de kantine deze maand af te gelasten. Dit gaat per direct in.

Redactie BHZNet.nl / Bron: BASVoetbal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Coronavirus
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top