Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Osbornegroep blij met opbrengst collecte Jantje Beton

Zondag 15 maart 2020
Osbornegroep blij met opbrengst collecte Jantje Beton
Foto: Jantje Beton - persfoto met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - De scouts van de Osbornegroep hebben vorige week zaterdag op 7 maart een deurcollecte gehouden voor Jantje Beton. Bevers, welpen en scouts trokken het dorp door en haalden een bedrag op van ruim €1.000,=. "Een heel mooi bedrag!", aldus de Osbornegroep.

Jantje Beton is een goed doel dat zich sinds 1968 inzet voor meer en uitdagender speelruimte en speelkansen voor kinderen en jongeren. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Kinderen en jongeren in kwetsbare (speel)posities krijgen hierbij extra aandacht.

Bij de deurcollecte van vorige week, wordt de helft van het bedrag door Jantje Beton besteed aan projecten die buiten spelen bevorderen. De andere helft van de opbrengst is voor de Osbornegroep. "Dit bedrag komt direct ten goede aan de Osbornegroep. Het bedrag wordt gebruikt voor de activiteiten van de groep, onderhoud van ons clubhuis en zorgt ervoor dat onze contributie laag kan blijven", schrijft de organisatie in een persbericht. "Wij bedanken iedereen dan ook voor hun giften!".

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Collectes
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Scouting
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top