0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa

Kerkbezoekers volgen dienst vanaf de bank

Zondag 15 maart 2020
Kerkbezoekers volgen dienst vanaf de bank
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De periode voor Pasen is voor veel christenen een bijzondere periode, welke doorgaans wordt beleefd via diverse erediensten. Dit jaar is dat door het coronavirus anders dan anders. De Protestantse Gemeente Biddinghuizen heeft alle activiteiten tot en met 31 maart afgelast, dus ook de kerkdiensten. Gelovigen konden daarom terecht op internet.

Via de eigen website pgbiddinghuizen.nl was een livestream te volgen met alleen geluid. Wie beeld erbij wilde hebben, kon terecht op Facebook, waar de gemeente een livestream met beeld doorgaf (geïnteresseerden kunnen deze terugkijken via deze link). Zo kon er dus in pyjama vanaf de bank de dienst worden beleefd.

Volgende week zal de dienst waarschijnlijk op dezelfde manier uitgezonden worden. Aanstaande woensdag, wanneer de seniorenmiddag gepland stond, zal ook gebruik worden gemaakt van een geluids-uitzending. "We willen op deze middag u toch graag een bezinning op weg naar Pasen aanbieden", schrijft de Protestantse Gemeente. "We komen niet samen in de kerk, maar we zullen wel een passende Paasliturgie uitzenden waarbij gedichten, lezingen, muziek en een meditatie een plek hebben".

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Coronavirus
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adverteerder in de rubriek Kerk
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top