Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Doneren aan Jong Leven in plaats van deurverkoop paaseitjes

Zondag 15 maart 2020
Doneren aan Jong Leven in plaats van deurverkoop paaseitjes
Foto: FreeImages.com / Esther Groen (rechtenvrije foto)

BIDDINGHUIZEN - Volgende week zaterdag had het Biddinghuizer kinderkoor Jong Leven hun ondertussen traditionele huis-aan-huis-verkoop van paaseitjes gepland staan. Een sociale dag met volop contact met de bewoners, maar bovendien ook een financieel belangrijke dag, want van de verkoop van ieder zakje gaat een deel van de opbrengst naar het kinderkoor. Vanwege corona is het koor genoodzaakt de verkoop af te gelasten. Nu wordt gehoopt op donaties.

"We hadden net donderdag posters opgehangen bij de winkels en zouden een artikel laten plaatsen in Biddinghuizen Actueel van de komende week", vertelt één van de bestuursleden van het kinderkoor. "Daarin zouden we bekendmaken waar de kraam precies zou komen te staan in de buurt van de Voorhof. De planning voor de deurverkoop was ook zo goed als rond. Na de mededelingen van de regering afgelopen donderdag, veranderde alles".


Volgend jaar
Het koor zou de opbrengst gebruiken voor de aanschaf van de nieuwe met logo bedrukte polo's van het kinderkoor. Ook zou dit worden besteed aan de viering van het 55-jarig bestaan van het koor, aanstaande augustus. "Maar nood breekt wet, dus zullen we pas volgend jaar weer de deuren langs gaan voor de paaseitjesverkoop", vertelt het bestuurslid.

Vooraf verkochte eitjes worden geleverd
De verkoop is gelukkig niet helemaal afgelast. Wie via één van de kinderen paaseitjes had besteld (en / of betaald), krijgt deze de komende week gewoon geleverd. "We hebben in de voorverkoop 321 zakjes verkocht, dus dat doet de teleurstelling van het niet doorgaan van 21 maart voor een groot deel vergeten".

Draagt u Jong Leven een warm hart toe?
Veel inwoners kopen de paaseitjes niet alleen omdat ze lekker zijn, maar ook juist om het kinderkoor financieel te ondersteunen. Wie het kinderkoor een warm hart toedraagt (en geen eitjes in de voorverkoop heeft besteld), kan in plaats van paaseitjes dit jaar een eenmalige donatie doen.

Dit kan door een zelf te kiezen bedrag over te maken naar NL43RABO0348197853 ten name van Kinderkoor Jong Leven. Kies zelf een leuke, hartverwarmende omschrijving bij de overboeking. Wie niet weet hoeveel te doneren, kan misschien inspiratie vinden in de prijs van de paaseitjes. Die zouden worden verkocht voor €2,50 per zakje of €6,00 voor drie zakjes.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Coronavirus
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Adverteerder in de rubriek Jong Leven
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 7.5 °C
  • 0.0 mm
  • 10.8 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top