Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Klokken van hoop en troost

Woensdag 18 maart 2020
Klokken van hoop en troost
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Om in deze onzekere tijd een boodschap van bemoediging, hoop en troost te verspreiden, roept de landelijke Raad van Kerken op om de komende drie woensdagen (18 en 25 maart en 1 april) van 19.00 – 19.15 uur de kerkklokken te luiden. Met deze 'klokken van hoop en troost' kunnen geloofsgemeenschappen mensen met elkaar verbinden over de grenzen van sociaal isolement heen.

Het is tevens een oproep tot gebed en andere vormen van steun voor alle zieken en voor wie zich inzetten voor de gezondheid en veiligheid van medemensen.

Ook de geloofsgemeenschappen van Biddinghuizen doen hieraan mee, in Biddinghuizen zal op deze drie woensdagavonden de kerkklok geluid worden.

Het initiatief om de klok te laten luiden in Biddinghuizen wordt gedragen door alle geloofsgemeenschappen van het dorp:Contact
De geloofsgemeenschappen laten weten dat er te allen tijde contact opgenomen kan worden. Deze gegevens vindt u in de Biddinghuizen Actueel en via de dorpsgids op BHZNet.nl

De Protestantse Gemeente van Biddinghuizen houdt haar leden en andere belangstellenden daarnaast op de hoogte van alle ontwikkelingen via de speciale pagina op de website en via de sociale media.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Coronavirus
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
Adverteerder in de rubriek H. Norbertusparochie
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
Adverteerder in de rubriek Kerk
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Moskee
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top