Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Kinderen sinds vandaag niet meer opgevangen op scholen

Donderdag 19 maart 2020
Kinderen sinds vandaag niet meer opgevangen op scholen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Ouders worden opgeroepen hun kinderen vanaf maandag 16 maart thuis te houden van kinderopvang en school, in elk geval tot en met 6 april aanstaande. Voor cruciale beroepen is er opvang en aanvankelijk zou dit op de scholen plaatsvinden. Er is nu besloten dit bij alleen nog bij het Educatief Centrum te kunnen doen of bij BeCHILD.

Het sluiten van de scholen werd aangekondigd door minister Bruins voor Medische Zorg en minister Slob voor Basis- en Voortgezet Onderwijs. Voor kinderen van ouders in cruciale beroepen is er wel opvang voor- en na schooltijd en onder schooltijd op de buitenschoolse opvang en het kinderdagverblijf, zodat hun ouders kunnen blijven werken. Gemeenten worden gevraagd deze noodopvang 24 uur per dag, 7 dagen per week, voor kinderen van 0 jaar tot einde basisschoolleeftijd te gaan coördineren en de noodlocaties aan te wijzen.

Deze opvang is, zonder extra kosten, in Biddinghuizen alleen mogelijk op de noodopvang locaties Educatief Centrum Biddinghuizen, Akkerhof 1 (Kinderdagverblijf, peuteropvang, buitenschoolse opvang, voor kinderen van 0-13 jaar) en bij BeCHILD, Korenmaaier 2 (Kinderdagverblijf, voor kinderen van 0-4 jaar).

Contact opnemen
Stichting Kinderopvang Dronten doet de coördinatie en afstemming voor alle locaties in de gemeente Dronten. Heeft u vragen, dan kunt u contact met hen opnemen via telefoonnummer 0321-316266 of via mail centraleplanning@kinderopvangdronten.nl. Ouders kunnen bij aanmelding de gewenste opvangdagen en gewenste locatie doorgeven. In geval van nood kan via het mailadres centraleplanning@kinderopvangdronten.nl voor 12.00 uur de gewenste opvang voor de eerstvolgende werkdag worden aangemeld.

Kijk voor de regels die gelden rond deze bijzondere opvang op deze pagina van de Rijksoverheid.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Coronavirus
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
Adverteerder in de rubriek Kinderopvang Dronten
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top