Flevolamb Flevolamb
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Volledig online collecte voor ZOA vanwege corona

Maandag 23 maart 2020
Volledig online collecte voor ZOA vanwege corona
Foto: Eigen foto - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - ZOA heeft besloten om de collecteweek die eind maart gehouden wordt niet in de gebruikelijke vorm door te laten gaan vanwege de opmars van het coronavirus. Collectanten gaan niet met de collectebus langs de deuren. De collecte zal volledig online plaatsvinden. "Zo willen we voorkomen dat het coronavirus indirect nog meer slachtoffers maakt in fragiele landen als Zuid-Sudan en Jemen", schrijft de organisatie.

Hulp ter plekke
Daniëlle Commandeur organiseert de collecteweek in Biddinghuizen. Daniëlle Commandeur: "We willen onze verantwoordelijkheid nemen voor de collectanten en de mensen aan de deur. Langs de deuren gaan is geen optie. Maar tegelijk willen we er zijn voor mensen die door een oorlog of een natuurramp alles zijn kwijtraakt! Ik hoop daarom dat ook mensen in Biddinghuizen online een donatie zullen doen". Een deel van onze collectanten maakt daarvoor een online collectebus aan, maar geven kan ook via SMS en via de website van ZOA.

De collectebus voor Biddinghuizen is te vinden op https://digicollect.zoa.nl/biddinghuizen-gemeente. De persoonlijke bus van Daniëlle Commandeur vindt u via https://digicollect.zoa.nl/danielle-commandeur.

Donatie online
Vorig jaar werd in Biddinghuizen € 610,55 opgehaald. "De opbrengst van de collecte is van groot belang", benadrukt Commandeur. Met deze donaties kan ZOA in noodsituaties snel te hulp schieten en mannen, vrouwen en kinderen in oorlogsgebieden ondersteunen. "Steun uw naasten in nood, help mee op http://zoa.nl/doneren of sms 'ZOA' naar 4333 (eenmalig €3,00)".

Banner via BHZNet.nl
Gedurende de collecteweek zal een banner van deze ZOA-collecte zichtbaar zijn op de hoofdpagina van BHZNet.nl. Deze gratis banner kan ook worden ingezet voor andere collectes die de komende periode worden gehouden en waarbij een deurcollectie niet mogelijk is. Neem hiervoor contact op met nieuws@bhznet.nl

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Collectes
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
Adverteerder in de rubriek Coronavirus
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top