Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Opwekking afgelast na verzwaring overheidsmaatregelen

Dinsdag 24 maart 2020
Opwekking afgelast na verzwaring overheidsmaatregelen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De Pinksterconferentie van Stichting Opwekking wordt afgelast. Dit is het gevolg van de maatregel die de overheid op 23 maart bekend maakte, waarin alle samenkomsten en evenementen, ook met minder dan honderd personen in Nederland, tot 1 juni worden verboden vanwege de verspreiding van het coronavirus. De conferentie zou plaatsvinden van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni 2020.

50ste Pinksterconferentie
Dit jaar zou een jubileumeditie zijn, aangezien de Pinksterconferentie voor de 50ste keer zou plaatsvinden. Directeur Ruben Flach: "We hebben de afgelopen dagen als directie, bestuur en een crisisteam het nieuws op de voet gevolgd, en veel en intensief overlegd. Natuurlijk hebben we daarbij rekening gehouden met het feit dat de Pinksterconferentie niet door zou kunnen gaan. Dat het nu een voldongen feit is, is toch een grote teleurstelling. Voor ons als Opwekking, de honderden vrijwilligers, maar ook voor al die tienduizenden bezoekers die samen met ons uitzagen naar een prachtig pinksterfeest."

Net zoals er bij het voorbereiden van een Pinksterconferentie veel komt kijken, is dat ook het geval bij deze afgelasting. Ruben Flach: "Er volgt nu een drukke tijd waarin we snel moeten schakelen naar alle betrokkenen van de conferentie. Alle mensen die van plan waren te komen, leveranciers, medewerkers. We gaan de komende tijd met man en macht aan de slag om iedereen te informeren. En te kijken hoe we op een alternatieve - wellicht digitale - manier toch Pinksteren kunnen vieren." 

De financiële uitdaging zal voor Opwekking enorm zijn, maar er is ook veel vertrouwen, want zoals de organisatie altijd heeft gezegd 'het is Gods werk. God heeft al die jaren voorzien en zal ook hierin voorzien. Daarom zien we in afwachting van de verdere ontwikkelingen, vol vertrouwen de toekomst tegemoet'.

Aangemelde bezoekers ontvangen vandaag bericht over de afhandeling van het reeds betaalde aanmeldbedrag. Opwekking wil hierin zegenend zijn en zal bezoekers hierin tegemoetkomen. Opwekking doet een beroep op de achterban en de trouwe bezoekers van de Pinksterconferentie voor de afhandeling van de kosten van de Pinksterconferentie.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Coronavirus
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek Opwekking
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek Pinksterconferentie
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 10.0 °C
  • 0.0 mm
  • 9.4 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top