Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

ACV De Flintstones gelast beide crosses af

Vrijdag 27 maart 2020
ACV De Flintstones gelast beide crosses af
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Nadat de afgelopen week door activiteitenstichting De IJsvogel bekend werd gemaakt dat de dorpsactiviteiten op Koningsdag zijn afgelast (evenals het paaseieren zoeken), komt nu ook autocrossvereniging De Flintstones met een bekendmaking dat hun cross op Koningsdag niet doorgaat als gevolg van het coronavirus.

Naast de Koningscross, wordt ook de cross op 6 juni afgelast. "Omdat wij onder de noemer vallen van een sportevenement en er hiervoor een algemene regelgeving geldt, krijgen wij geen toelating om de autocross te organiseren", schrijft ACV De Flintstones. "Aangezien de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers voorop staat, staan wij hier als bestuur volledig achter".

Op zoek naar alternatieven
Het bestuur van de vereniging hoopt op sportieve en begripvolle medewerking van deelnemers, leveranciers, sponsoren en andere betrokkenen. "Mocht de situatie in positieve zin veranderen, dan zullen we ons uiterste best doen om te kijken naar mogelijke alternatieven", aldus De Flintstones. Over het retourneren van het inschrijfgeld krijgen deelnemers binnen enkele weken nader bericht. "Op dit moment wachten we de berichtgeving van de overheid af", besluit De Flintstones.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Coronavirus
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Flintstones
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top