AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Voorzitterswissel bij Dorpsbelangen Biddinghuizen

Donderdag 2 april 2020
Voorzitterswissel bij Dorpsbelangen Biddinghuizen
Joop de Jager, de nieuwe voorzitter van Dorpsbelangen Biddinghuizen
Foto: Eigen foto - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Zonder coronavirus had het bestuur van Dorpsbelangen Biddinghuizen op woensdag 1 april tijdens de voorjaarsvergadering Joop de Jager voorgedragen als voorzitter, als opvolger van Willem Feiken.

Willem Feiken moest na zes statutair de voorzittershamer overdragen. Omdat niet duidelijk hoe lang het zal duren voordat er weer vergaderd kan worden, heeft het bestuur van Dorpsbelangen besloten Joop de Jager vast te benoemen tot vice-voorzitter.

Uitgestelde vergadering
Tijdens een uitgestelde vergadering, die naar verwachting eind mei/begin juni zal plaatsvinden, zal dit besluit aan de ledenvergadering worden voorgelegd en afscheid worden genomen van Willem Feiken. Joop de Jager neemt per direct de taken van Willem Feiken over.

Bijzondere tijd
Willem Feiken: "Deze bijzondere tijd, vraagt om bijzondere oplossingen. Dit leek ons als bestuur een prima tussenstap. Joop loopt al een paar maanden mee en is al redelijk ingewerkt. Bovendien vraagt mijn werk, mede door de corornacrisis, extra veel aandacht. Dat betekent dat ik minder tijd heb voor Dorpsbelangen. We zijn blij het zo te hebben kunnen oplossen".

Ook een nieuw lid
Joop de Jager zei op het voorstel van het bestuur direct ja: "Ik heb er bijzonder veel zin in. Ik heb uitgebreid kennisgemaakt met de bestuursleden en het enthousiasme druipt er van af". Bovendien wordt het bestuur aangevuld met een nieuw lid, Natalie Sturkenboom. De Jager: "We hebben een enthousiaste ploeg die er vol voor gaat de belangen van de inwoners van Biddinghuizen te behartigen. Willem heeft een drukke, internationale baan, die juist nu heel de wereld 'op slot zit', extra veel tijd vraagt. We zullen tijdens de uitgestelde voorjaarsvergadering op gepaste wijze afscheid van hem nemen. Hij heeft tenslotte veel voor Biddinghuizen betekend".

Dorpsbelangen Biddinghuizen / Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Coronavirus
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top