Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Tennis- en padelbanen tot en met 28 april gesloten

Donderdag 2 april 2020
Tennis- en padelbanen tot en met 28 april gesloten
Foto: BAS Tennis - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Het Covid-19 virus heeft met haar opgelegde beperkingen geleid tot een verbod op samenkomsten. Deze beperkingen hebben ook invloed op het reilen en zeilen van sportvereniging BAS Tennis & Padel, die in een persbericht laat weten dat het sportpark voorlopig dicht blijft.

Voor sportclubs geldt dus dat ze gesloten blijven tot en met 28 april. Wat de nieuwe maatregelen precies betekenen voor de sport is niet helemaal duidelijk. Tennisbond KNLTB kan dan ook nog niet precies zeggen wat de consequenties van de aangescherpte maatregelen zijn voor tennis en de start van de competities. De bond neemt nu onder voorbehoud als uitgangspunt dat de voorjaarscompetitie zou kunnen starten in het weekend van 9 en 10 mei.  

Indien er, op basis van het  volgende regeringsbesluit dat op 21 april zal worden genomen, toch weer een verlenging van de sluitingsdatum van 28 april wordt uitgesproken, zal de bond hierover zo snel mogelijk een bericht uitvaardigen. "Uiteraard proberen we hierover dan ook duidelijkheid te krijgen. We zullen altijd handelen in het belang van de gezondheid van leden en de tijd nemen om de gevolgen te overzien en de juiste beslissingen te nemen", schrijft het bestuur van BAS Tennis.

Dit houdt wel in dat alle tennis- en padelbanen op het sportpark tot en met 28 april niet bespeeld mogen worden en dat het park tot die datum gesloten blijft.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Tennis
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 18.6 °C
  • 0.0 mm
  • 16.6 °C
Weerstatistieken ->
Programma Feestweek
Programma Feestweek Programma OpDreef Feestweek
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top