Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Oma Nelly Ceelen gaat ondernemen

Donderdag 9 april 2020
Oma Nelly Ceelen gaat ondernemen
Foto: Eigen foto - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Het is wat! Je bent een gepensioneerde oma en toch ga je nog ondernemen. En dan start je ook nog eens midden in de tijd dat iedereen thuis blijft. Dan ben je een ondernemer met lef: dat is Nelly Ceelen uit Biddinghuizen, die is gestart met Nellies: uniek & handgemaakte baby artikelen, kleertjes & meer.

Nelly Ceelen: "Zolang ik me kan herinneren maak ik al kinderkleding en in 2017 heb ik samen met mijn schoondochter Annemieke een eigen merk: Nellies opgericht. Samen gaan wij op zoek naar mooie stoffen & nieuwe patronen. Ik maak wat wij samen bedenken en Annemieke regelt de PR op sociale media".

Tot voor kort werkte Nelly nog bij de Regenboog en deed zij Nellies er een beetje bij. Nu zij met 'pensioen' is kan en wil zij meer tijd aan Nellies besteden. Vanaf deze week is Nellies te vinden in Polder Living & Lifestyle aan De Dieze 50 in Dronten.

Vraag naar unieke artikelen
"Er is op dit moment veel vraag naar unieke babyartikelen, iets anders dan standaard", vertelt Annemieke Ceelen. "Wij leveren dat! Bij Polder Living & Livestyle kun je relatief 'veilig' door de grote winkel lopen en kun je met gemak 1,5 meter afstand van elkaar houden. Daarnaast leveren zij nu ook op zaterdag gratis aan huis binnen de gemeente Dronten. Hierdoor kun je toch een leuk cadeau voor iemand kopen".


In winkel
In Dronten vind je vooral hun & Meer artikelen. Denk hierbij aan, babynestjes, tipitenten, knuffeltjes, maar ook pyjamaatjes en speelgoed voor de allerkleinsten. Verder kun je een Kadobon kopen welke je kunt besteden in hun webshop of hiermee iets speciaals op maat kunt laten maken.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Bewoners
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.0 °C
  • 0.0 mm
  • 16.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top