Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Radio Manhattan in de lucht voor speciale corona-editie

Zondag 12 april 2020
Radio Manhattan in de lucht voor speciale corona-editie
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De Biddinghuizer radiozender 'Radio Manhattan' is al sinds vanochtend 7 uur in de lucht voor een speciale paasuitzending, de corona editie. Diverse dorpsgenoten weten de zender ondertussen te vinden en vragen volop platen aan.

Radio Manhattan vloeide ooit voort uit de vroegere activiteiten van LOB (Lokale Omroep Biddinghuizen), een piratenzender die in de jaren '80 en '90 vanuit diverse locaties in Biddinghuizen de ether in werd gestuurd. LOB, LRB, Balans 101 en de andere namen waaronder de zender bestond, gingen ter ziele, maar het zenden ging verder vanuit een andere locatie onder een andere naam: Radio Manhattan. De zender draaide begin jaren '90 en later nog eens tussen 2006 en 2011.


Verzoek via WhatsApp
De makers van toen zenden allang niet meer illegaal uit, maar besloten met Pasen 2020 dat het tijd werd een speciale interneteditie te komen. Deze 'corona-editie' kent ondertussen tientallen luisteraars uit Biddinghuizen en omgeving en verzoekjes worden veelvuldig ingediend via WhatsApp of spraakbericht. "We zitten in een bijzondere situaties. Pasen is voor veel families een dag om samen te komen, maar dat kan nu maar heel beperkt of aangepast", laten de makers weten. "Op deze manier zijn we toch wat extra verbonden".

Luister naar Radio Manhattan via http://www.radiomanhattan.nl, of klik op de banner op de openingspagina van BHZNet.nl. Verzoekjes via 06-23583113 of 06-53221791.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Radio - TV
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top