Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Walibi Holland opent haar poorten op 25 mei

Maandag 11 mei 2020
Walibi Holland opent haar poorten op 25 mei
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op 25 mei 2020 zal Walibi Holland haar poorten weer openen. Tot voor kort was de instructie van de overheid 'blijf zoveel mogelijk thuis'. Inmiddels is dit versoepeld naar 'vermijd drukte'. In overleg met veiligheidsregio Flevoland werkt Walibi Holland toe naar een gedoseerde opening.

Om een veilig dagje uit binnen de maatregelen van de anderhalvemetersamenleving te verzekeren, heeft Walibi gezamenlijk met de Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen het 'Veilig Samen Uit' protocol opgesteld. Het protocol biedt drie garanties, die passen bij de richtlijnen van het RIVM:

1,5 meter afstand tussen huishoudens
Door een beperkt aantal gasten tegelijk toe te laten. Het is verplicht om voorafgaand aan het bezoek een ticket te reserveren via walibi.nl.

Voldoende en heldere informatie
In het gehele park zijn begrijpelijke instructies en bewegwijzering aanwezig. Het personeel is bovendien goed getraind en attendeert gasten op de afspraken.

Extra hygiënemaatregelen
In de vorm van centrale desinfectiepunten en het vaker schoonmaken van belangrijke contactpunten. Waar nodig worden er persoonlijke beschermingsmaterialen ingezet.

Vanaf maandag 25 mei kunnen de eerste gasten het attractiepark en het vakantiepark Walibi Village weer bezoeken.

Directeur Mascha van Till: "Wij zien er enorm naar uit om onze gasten te verwelkomen. Vooral omdat wij, ons team en ons mooie park, meer dan gereed zijn om een veilig dagje uit in een ontspannen en ruimtelijke omgeving aan te bieden. We hebben er zoveel zin in!"

Via walibi.nl kunnen gasten zich voorbereiden op een onbezorgd dagje uit. Het is verplicht voor iedereen die al een ticket heeft gekocht, abonnementhouders en iedereen die nog een ticket wilt aankopen om voorafgaand aan het bezoek een datum te reserveren via de site.

Heeft u al tickets gekocht? Vanaf 20 mei is het mogelijk om deze tickets te verzilveren via walibi.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top