Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Feest voor Maris Sonores

Woensdag 13 mei 2020
Feest voor Maris Sonores
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zondag, 10 mei, bestond muziekvereniging Maris Sonores 55 jaar. In al die jaren heeft de vereniging mooie dingen mogen doen en beleven.

Optredens op Lowlands, het vertegenwoordigen van Flevoland bij de opening van het Rijksmuseum, meewerken aan de musical van Biddinghuizen, een ontroerend en mooi optreden bij de begrafenis van een lid, de optochten op Koningsdag, het inhalen van de avond-4-daagse & Sinterklaas, Zingen onder de toren met Kerst en de Kerstaubade, Dodenherdenking op het Redeplein, veel concerten en mooie optredens in en rond Biddinghuizen. Daarnaast nog vele serenades voor meerdere generaties dorpsgenoten en alle losse extra dingen die Maris Sonores heeft mogen doen.

Een vereniging als Maris Sonores is niet mogelijk zonder steun van het dorp. Door het bezoeken van concerten, door het zijn van donateur of club van 100 lid, door vrijwilliger te zijn, door lid te zijn geweest van de vereniging hebben vele mensen in Biddinghuizen (en daarbuiten) Maris Sonores gesteund.

Ook het steunen van de vele acties zoals de potgrondverkoop, verkoop van bloemen, sponsorloop voor nieuwe uniformen of de koop van certificaten bij de oprichting maakte het mogelijk dat Maris Sonores een bijdrage kon leveren aan het dorp.

Het komende jaar wil Maris Sonores het jubileum met het dorp vieren. Dit gaat onder andere gebeuren door het laten componeren van een muziekstuk over Biddinghuizen. Ook is de vereniging druk bezig om een professioneel orkest naar Biddinghuizen te halen voor een avond mooie muziek. Hoe en wat precies, dat volgt later en hangt helemaal af hoe de komende tijd zich ontvouwt.

Het jubileumjaar is afgetrapt door het gezamenlijk spelen van 'Lang zal ze leven'. Niet met alle leden in één ruimte maar door filmpjes die de leden thuis hebben opgenomen.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Maris Sonores
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 21.7 °C
  • 0.0 mm
  • 20.6 °C
Weerstatistieken ->
Giro 555 voor Oekraïne
Giro 555 voor Oekraïne Giro 555 voor Oekraïne
BHZNet Tourmanager 2022
BHZNet Tourmanager 2022 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top