Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Organisatie Mud Masters ondanks corona druk met voorbereidingen

Zaterdag 16 mei 2020
Organisatie Mud Masters ondanks corona druk met voorbereidingen
Foto: Bezoekers BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Als het aan de organisatie van obstakelrun Mud Masters in Biddinghuizen ligt, gaat dat evenement eind september in aangepaste vorm door. "Veiligheid staat voorop, maar we zijn al druk met de voorbereidingen," vertelt organisator André Skwortsow.

De maatregelen als gevolg van de coronacrisis verbieden evenementen tot 1 september. Hoewel het nog onzeker is of die maatregelen verlengd worden, pleit de organisatie voor maatwerk als het gaat om het toestaan van evenementen na die datum. "Ons terrein is enorm en deelnemers kunnen we daarom goed verspreiden over de baan," licht Skwortsow toe.

De organisatie zoekt momenteel naar obstakels waarbij deelnemers onderling afstand kunnen houden, maar waarmee het teamaspect van de run niet verloren gaat. "We kijken daarvoor in de Verenigde Staten, waar evenementen in juli al weer zijn toegestaan," zegt Skwortsow.

Samen met de GGD, de gemeente Dronten en Veiligheidsregio Flevoland is de organisatie van het evenement in gesprek om te bekijken hoe en of Mud Masters door kan gaan.

Vanwege de coronacrisis duurt het verbod op grote evenementen sowieso tot 1 september. De obstakelrun staat gepland op 26 en 27 september. De run wordt al jaren gehouden bij het evenemententerrein van pretpark Walibi Holland.

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Mud Masters
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top