Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Geen nieuwe coronadoden in provincie

Zondag 17 mei 2020
Geen nieuwe coronadoden in provincie
Foto: Pexels.com / rechtenvrije afbeelding

BIDDINGHUIZEN - De afgelopen 24 uur zijn er in Flevoland geen nieuwe sterfgevallen gemeld door het coronavirus. Het totale aantal sterfgevallen in de provincie blijft daarmee 82.

In Almere zijn tot nu toe met 27 de meeste coronadoden gemeld. Lelystad volgt met 26, gevolgd door Dronten (11), Noordoostpolder (9), Zeewolde (5) en Urk (4). Het totale aantal Nederlanders dat is overleden aan de gevolgen van het virus is nu opgelopen tot 5680. Dat zijn er tien meer dan zaterdag.

Besmettingen
Volgens het RIVM zijn er nu 879 mensen in Flevoland positief getest op het coronavirus. Dat zijn er zes meer dan zaterdag. In heel Nederland zijn nu 43.995 positieve tests (+125) geregistreerd.

Ziekenhuisopnames
In Flevoland is sinds donderdag één nieuwe corona-gerelateerde ziekenhuisopname geregistreerd. Het gaat om iemand uit Dronten. Volgens de nieuwste gegevens is voor 123 Almeerders ziekenhuisopname noodzakelijk geweest. Lelystad volgt met 62, daarna Dronten met 30, Urk met 22, Noordoostpolder met 14 en Zeewolde met 12.

In totaal zijn tot nu toe 263 Flevolanders in het ziekenhuis opgenomen (geweest) vanwege corona. Landelijk gaat het om 11.552 ziekenhuisopnames. Dat zijn er 15 meer dan donderdag.

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gezondheidszorg
Tel. 0321-333169
Peter Evers
Adverteerder in de rubriek Coronavirus
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top