Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Adm. Financiële Advisering Kafa

Dank-je-wel-bijeenkomst voor Henk en Ria Potgieter op 4 juli

Vrijdag 19 juni 2020
Dank-je-wel-bijeenkomst voor Henk en Ria Potgieter op 4 juli
Foto: Protestantse Gemeente Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - De Protestantse Gemeente Biddinghuizen (PGB) nodigt gemeenteleden, dorpsgenoten en andere belangstellenden uit voor de Dank-je-wel-bijeenkomst voor Henk en Ria Potgieter op 4 juli a.s. De bijeenkomst is in de vorm van een 'doorlopende receptie' en is tussen 14:30 en 16:30 uur rondom de hoofdingang van het Educatief Centrum in Biddinghuizen.


Per 1 juli geen beheerdersechtpaar meer van De Voorhof
"Vlak voor de coronacrisis uitbrak heeft de PGB gedeeld dat Henk en Ria Potgieter per 1 juli a.s. niet meer verbonden zijn aan de kerk en kerkcentrum De Voorhof als beheerdersechtpaar. Er zou een afscheid gepland zou worden om hen dank te zeggen voor al hun tijd, werk, inzet, energie en betrokkenheid in al die jaren," vertelt Jan Klopman, voorzitter van de kerkenraad.

"En toen kwam de crisis. Was Kerkcentrum De Voorhof ineens afgesloten en kon er geen afscheid worden genomen zoals bedacht was. Inmiddels is het juni en is er weer meer ruimte om iets te organiseren, met inachtneming van de richtlijnen uiteraard," vult scriba Coby de Boer aan.

Doorlopende receptie om dank te zeggen
Zaterdag 4 juli 14:30 – 16:30 uur is er, onder het genot van een hapje en een drankje, gelegenheid om Henk en Ria Potgieter te danken voor alles wat ze voor de PGB, de kerk, het kerkgebouw en daarmee voor het dorp Biddinghuizen gedaan hebben. "U bent van harte welkom bij de 'doorlopende receptie' die gehouden wordt rondom de hoofdingang van het Educatief Centrum en het schoolplein van de Tamarisk (bij slecht weer is het in het EC). Het is een informeel samenzijn waarbij u tussen 14:30 – 16:30 uur welkom bent om hen persoonlijk dank te zeggen of te groeten."

Deel uw herinneringen, goede wensen, uw dank-je-wel aan Henk en Ria door deze op een kaart te schrijven en deze kaart te bezorgen bij scriba Coby de Boer (De Repel 9, Biddinghuizen). Zij zal ervoor zorgen dat deze gebundeld worden. Dit kan tot en met 2 juli.

Cadeau voor Henk en Ria
"Namens de gemeente zal er op 4 juli a.s. iets worden overhandigd aan Henk en Ria. Met hen wordt overlegd in welke vorm. U kunt uw bijdrage voor een cadeau overmaken via een Tikkie of een overboeking naar de rekening van de PGB," vertelt Coby. Deze gegevens worden ook gepubliceerd op de website van de gemeente.

Via Tikkie: "Bijdrage cadeau Henk en Ria" via
https://tikkie.me/pay/prs33fmd013invsfepao
(Deze link is geldig t/m 30 juni)

Via overboeking (uiterlijk 2 juli):
NL88 RABO 0373 7404 41
t.n.v. Protestantse Gemeente Biddinghuizen
o.v.v. Bijdrage Cadeau Henk en Ria

Looproute en andere richtlijnen
De organisatie van de middag laat weten dat er in verband met de geldende maatregelen een vooraf vastgestelde looproute is. Deze is vanaf de parkeerplaats achter de kerk richting het schoolplein van De Tamarisk. Het is een 'doorlopende receptie' wat inhoudt dat bezoekers niet met elkaar mogen 'samenscholen'.

En uiteraard geldt:
- houd de anderhalve meter afstand in acht
- kom alleen als u geen klachten heeft
- denk aan uw eigen gezondheid en aan die van uw medebezoekers
- volg de aanwijzingen van de organisatie

Contactgegevens
Contactpersoon en ceremoniemeester voor deze bijeenkomst is Tineke Stuifzand, e-mail: tweedescriba@pgbiddinghuizen.nl tel: 06-38230298

"We hopen u op 4 juli te ontmoeten!" besluit Jan.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Protestantse Gemeente Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek Kerkcentrum De Voorhof
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 7.9 °C
  • 0.0 mm
  • 12.3 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top