Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Agro Techniek Holland verplaatst naar zomer 2022

Dinsdag 7 juli 2020
Agro Techniek Holland verplaatst naar zomer 2022
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De tweejaarlijkse Vakbeurs Agro Techniek Holland (ATH) die in september a.s. zou plaatsvinden, is verplaatst naar de zomer van 2022. Deze zal dan gelijktijdig plaatsvinden met de Vakbeurs GroenTechniek Holland (GTH).

Het verplaatsen naar de zomer (juni) betekent waarschijnlijk dat de beurs niet meer in Biddinghuizen zal plaats vinden aangezien er in juni geen plaats lijkt te zijn op de bestaande locatie.

Fedecom start dit najaar met een geheel nieuw initiatief t.b.v. de agrosector, de digitale vakbeurs 'Alles Wat Boeren Boeit'.

Verplaatsen ATH
"Zoals bekend moesten we vanwege het coronavirus de vakbeurs AgroTechniek Holland (ATH), die gepland stond voor september 2020 in Biddinghuizen, uitstellen.

Na rijp beraad is besloten de vakbeurs AgroTechniek Holland te verplaatsen naar 2022. Fedecom constateert dat vanwege verplaatsing van grote internationale vakbeurzen naar 2021 de beursagenda komend jaar overvol dreigt te raken, met planningsproblemen voor een aantal standhouders.

Daarnaast zullen bedrijven de komende periode gebruiken om te herstellen van de economische impact van de corona-crisis. Dat heeft Fedecom doen besluiten ATH te verplaatsen naar de zomer van 2022.

En dan kiezen we ervoor ATH gelijktijdig te laten plaatsvinden met GroenTechniek Holland (GTH), die daarmee ook een jaar verspringt van 2021 naar 2022. Beide evenementen blijven gebruik maken van het specifieke outdoor-karakter", aldus Gerard Heerink, directeur van Fedecom.

ATH & GTH gelijktijdig in 2022
Beursmanager Willem Bierema: "We gaan de twee vakevenementen ATH en GTH vanaf 2022 gelijktijdig organiseren. Door de coronacrisis moesten we ATH verschuiven, en dit alternatief levert enkele voordelen op.

Zo past 2022 goed in de internationale beurskalender en is er synergie in een groeiend deel van de exposantengroepen en ook gedeeltelijke overlap in bezoekersdoelgroepen.

De exposanten van de twee evenementen ATH en GTH krijgen ieder een herkenbaar, specifiek beursterrein en een eigen opzet, waarbij exposanten die op beide beurzen (willen) exposeren een overlappend beursterrein kunnen bezetten.

De specifieke bezoekersdoelgroepen en stakeholders van beide marktsegmenten worden ieder met gerichte campagnes benaderd en uitgenodigd. Tegelijkertijd kunnen de bezoekers die in beide segmenten actief zijn alle relevante informatie tijdens één beursbezoek verzamelen."

Bron: fedecomfairs.nl / Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek AgroTechniek Holland
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 10.2 °C
  • 0.0 mm
  • 11.7 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top