Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Padel Open wederom groot succes

Maandag 27 juli 2020
Padel Open wederom groot succes
Foto: BAS Tennis & Padel - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - In verband met het coronavirus leek het er sterk op dat men dit jaar een editie zou overslaan van het Padel Open toernooi bij BAS Tennis & Padel. Het tegendeel werd echter bewezen en er werd een sportief en gezellig toernooi afgewerkt.

Waar het in eerste instantie nog een toernooi was voor enkel de leden van de Biddinghuizer Tennis- & Padelclub, werd het kort voor aanvang nog een toernooi voor alle padelliefhebbers. Wederom werd er een bijzonder gezellig toernooi afgewerkt in Biddinghuizen, de traditie van het jaarlijkse Padel Open werd met leuke wedstrijden voortgezet.

Buitenlandse deelname
Met iets minder deelnemers dan het voorgaande jaar werd er in verschillende klassen om de prijzen gespeeld. Ondanks dat er minder deelnemers waren, kon men wel voor het eerst twee Spanjaarden op het Padel Open verwelkomen. Zij wisten net niet de finale te winnen in de eerste klasse.

Winnaars
In de hoogste klasse hebben Steven Gilberts (padelleraar) en Mark Top gewonnen. In de 2e klasse waren Herman Stegeman en Sean Bartens de winnaars. In de 3e klasse hebben in een spannende poule Sherida van Bruggen en Jerry van Toorn gewonnen. Als laatste was er ook nog de 50+ poule, deze is gewonnen door Anne Nienhuis en Henk Aernaudts.

Redactie BHZNet.nl / BAS Tennis & Padel

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Tennis
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top