0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Eerste exemplaar Dronten Magazine bij Bremerbaai overhandigd

Donderdag 30 juli 2020
Eerste exemplaar Dronten Magazine bij Bremerbaai overhandigd
Foto: Dronten Magazine / Gemeente Dronten

BIDDINGHUIZEN - Met gepaste ruimte en trots bood wethouder Irene Korting van Toerisme en recreatie aan Dinesh Chotoe van Dorhout Mees het eerste Dronten toeristisch magazine aan. Tegen het zomerse decor van zon en watersporters bij de Bremerbaai sprak de voorzitter van SEA-kerngroep Vrijetijdseconomie zijn complimenten uit over het sprankelende resultaat.

"Het magazine straalt de gastvrijheid uit van onze inwoners en ondernemers en vooral het plezier dat mensen hier beleven", aldus Chotoe. Irene Korting constateerde dat er hard is gewerkt en sprak haar dank uit aan de SEA-kerngroep die vanuit hun adviesrol hebben meegedacht over het beeld dat ze gezamenlijk willen neerzetten.

De gemeenteraad van Dronten had middelen beschikbaar gesteld om toerisme & recreatie in Dronten een boost te geven. Irene Korting geeft aan dat met dit magazine daar een goede stap in is gezet: "Ik vind het mooi om te zien dat we via de Sociaal Economische Agenda (SEA)-groepen met veel partners dit soort gezamenlijke activiteiten kunnen opzetten. Lokale vormgevers en tekstschrijvers zijn betrokken bij de verschillende middelen die daarvoor worden ingezet", vertelt de wethouder. "De sprankelende teksten, vormgeving en fotografie nodigen dan ook uit om de markten in de dorpen te bezoeken en de omgeving eens langer te verkennen dan een dagje uit en een weekeindje watersport". SEA-kerngroep voorzitter Dinesh Chotoe: "Wij merkten vanuit de recreatieve aanbieders dat er behoefte is aan overzichtelijke informatie om onze gasten te laten zien wat wij te bieden hebben. Wanneer de recreatieve ondernemers dit magazine gezamenlijk aanbieden, versterken wij elkaar daarin".

Dronten geeft je de Ruimte
De vormgeving is ook verrassend. De werkgroep Dronten Marketing vervangt met de nieuwe 'Dronten-geeft-je-de-Ruimte-huisstijl' de verwijzingen naar Dronterland. Het magazine is tijdloos en kijkt daarmee verder dan het zomerseizoen van 2020. Het blad telt 48 pagina's en wordt op tal van recreatieve- en horecalocaties in de gemeente gratis aangeboden.

Een digitaal exemplaar is in te zien via de website van de Gemeente Dronten.

Bron: Gemeente Dronten / Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top