Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Vier Biddinghuizenaren in actie tijdens Dutch Open Eventing

Dinsdag 4 augustus 2020
Vier Biddinghuizenaren in actie tijdens Dutch Open Eventing
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Donderdag start rondom het Equestrian Centre De Peelbergen in de Limburgse plaats Kronenberg het Dutch Open Eventing. Op deze internationale eventingwedstrijd komt een flink aantal Nederlandse eventers aan de start, waaronder diverse rijders uit Biddinghuizen.

Er wordt in drie klassen gereden, CCI1*-intro, CCI2*-S en CCI3*-S. In de klasse CCI2*-S verschijnen aan de start Marjon van den Heijkant (op Guidetti), TeamNL-ruiter Alice Naber-Lozeman (op Harm) en dochter Leida Naber (op ACSI Zamzam). Ook in de klasse CCI1*-Intro is er vertegenwoordiging vanuit Biddinghuizen. Daar nemen deel Claudia Blans (op Cirasja), Alice Naber-Lozeman die Lissandro 3 berijdt en Leida Naber op het paard ACSI Peter Parker.

Wedstrijden
CCI1*intro rijdt de wedstrijden op woensdag 18.00 uur (dressuur), zaterdag 8.00 uur (jumping) en zaterdag 14.00 uur (cross-country). CCI2*S heeft de wedstrijden op donderdag 8.00 uur (dressuur), zaterdag 13.30 uur (jumping) en zondag 9.00 uur (cross-country). De prijsuitreikingen zijn op zaterdag en zondag.

Kijk voor meer informatie over het evenement op https://www.dutchopeneventing.com. Vind alles over de locatie op https://www.peelbergen.eu.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Drafsport
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 6.9 °C
  • 0.0 mm
  • 12.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top