Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb

Gps-dieven slaan weer toe

Vrijdag 14 augustus 2020
Gps-dieven slaan weer toe
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Agrariër Jan Blitterswijk uit Biddinghuizen is het slachtoffer geworden van gps-dieven. In de nacht van woensdag op donderdag zijn diverse bedieningsterminals en geïntegreerde gps-systemen gestolen bij zijn bedrijf aan de Bremerbergweg. Aan De Drontenaar meldt de akkerbouwer dat de schade richting de 30.000 euro loopt. "Er zijn vijf schermen weg plus nog wat braakschade. Zo'n scherm kost gemiddeld al gauw vijfduizend euro."

"Het is ronduit asociaal dat dit zo lang door kan gaan. Het is jammer dat die lui niet gepakt worden", aldus Blitterswijk. Vorige maand nog schakelde de politie Europol in bij de speurtocht naar de dieven. Blitterswijk verwijt het dan ook niemand. "De politie kan 's nachts ook niet overal patrouilleren. In buurt-apps worden mensen wel gewaarschuwd, maar midden in de nacht lig ik op mijn nest. Zo simpel is het. Het is heel frustrerend."

De agrariër heeft aangifte gedaan. Zijn werkzaamheden lijden gelukkig niet onder de diefstal: "Mijn leveranciers zorgen ervoor dat maandag alles weer operationeel is."

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Landbouwberichten
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top