Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Bed & Breakfast De Kandelaar viert jubileum met 4 tulpen

Dinsdag 18 augustus 2020
Bed & Breakfast De Kandelaar viert jubileum met 4 tulpen
Foto: De Kandelaar

BIDDINGHUIZEN - Bed & Breakfast De Kandelaar in Biddinghuizen is sinds gisteren officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. Bed & Breakfast De Kandelaar ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Corona-tijd
Bed & Breakfast De Kandelaar is gevestigd op een modern melkvee- en akkerbouwbedrijf. Sinds juni is Bed & Breakfast De Kandelaar weer geopend voor het ontvangen van gasten. Hiermee kwam gelukkig een einde aan een hele stille periode tijdens de lock-down door Corona. Bed & Breakfast De Kandelaar ontvangt veel gasten via Bed & Breakfast Nederland. Een stichting die zorg draagt voor informatie en kwalificatie van Bed & Breakfasts.

Bed & Breakfast Nederland
Ter beoordeling van een Bed & Breakfast worden deze bezocht door een mystery guest. Het rapport van de mystery guest meldde: "Voor ieder wat wils: er is heel veel te doen in de omgeving en voldoende informatie over restaurants en activiteiten. Het ontbijt was ruim voorzien: broodjes, allerlei beleg en yoghurt en fruit op een gezellig gedekte tafel. Buiten is er een plek waar je kunt zitten, een picknicktafel met banken en uitzicht op de boerderij. Ook een kijkje rond de boerderij is leuk om te doen; het ziet er allemaal erg ordelijk en verzorgd uit."

"Een bed & breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service", aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.


Jubileum
Voor eigenaresse Mariska van Diepenbeek komt de classificatie op een bijzonder moment. "In september viert onze Bed & Breakfast het 12,5 jarig jubileum. Extra mooi om dit te kunnen vieren met een 4-tulpen classificatie door Stichting Bed & Breakfast Nederland. Het toont aan dat wij borg staan voor kwaliteit en goede verzorging van onze gasten".

Bed & Breakfast De Kandelaar is gevestigd aan de Hoekwantweg in Biddinghuizen en beschikt naast drie 2-persoonskamers ook over een familiekamer voor 6 personen. "Juist na de corona-tijd zien we dat veel Nederlandse gezinnen hier graag komen voor een korte vakantie", aldus de eigenaresse van De Kandelaar.nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top