Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Lowlands, maar dan anders

Maandag 24 augustus 2020
Lowlands, maar dan anders
Een uitgestorven festivalterrein in het derde weekend van augustus 2020
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Voor het eerst sinds 1993 was er dit jaar geen Lowlands in Biddinghuizen. Het festival zou dit weekend hebben plaatsgevonden, maar ging niet door vanwege de coronacrisis. Trouwe festivalgangers organiseerden daarom hun eigen feestjes.

Hans Schmeinck uit het Gelderse Huissen komt al 25 jaar naar Lowlands. "Vroeger gingen we kamperen, de laatste jaren huren we met drie bevriende stellen een vakantiehuisje in de buurt. Dat hadden we voor dit jaar al geboekt en dus dachten we: we organiseren gewoon ons eigen alternatieve Lowlands-weekend."

Je loog tegen mij
Om toch een beetje het echte Lowlands-gevoel te krijgen, stond het vakantiehuisje drie dagen lang in het teken van het festival. "Voor iedere dag heeft een koppel het programma bedacht en uitgewerkt." Op zondag waren Hans en zijn partner aan de beurt. Het werd een karaoke-show, niet in de laatste plaats omdat Hans twee jaar geleden zelf op het podium van de Alpha-tent stond tijdens de smartlappen-karaoke. "Een hele ervaring. Sta je opeens voor een enorme menigte te zingen." Deze zondag deed Hans 'Je loog tegen mij' van Drukwerk nog eens dunnetjes over, maar dan voor een iets kleiner publiek.

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
Adverteerder in de rubriek Lowlands 2020
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top