Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Voorbereidingen corona-proof Mud Masters in volle gang

Donderdag 24 september 2020
Voorbereidingen corona-proof Mud Masters in volle gang
Foto: Bezoekers BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Duizenden fanatiekelingen duiken dit weekend weer in de modder tijdens het evenement Mud Masters in Biddinghuizen. Het is een van de weinige grootschalige evenementen die ondanks corona door mag gaan. Voor deze editie zijn wel een aantal aanpassingen gedaan, zoals dat het parcours individueel afgelegd kan worden.

Eén van de nieuwe obstakels in het parcours is dit jaar de 'Four Wheel Drive'. Organisator André Skwortsow: "Dat is eigenlijk een enorme draaideur met balken verbonden aan zware tractorbanden. Omdat de banden zo zwaar zijn moet er bij elke balk iemand staan om de banden vooruit te krijgen. Dit is een echte krachtpatseruitdaging."

Naast nieuwe onderdelen zijn er natuurlijk ook een paar klassiekers op het terrein te vinden, zoals de 'Flyer'. De tien meter hoge glijbaan zal deelnemers het gevoel moeten geven alsof ze vliegen. Ook door de modder kruipen zal dit jaar zeker onderdeel zijn van het parcours.

Corona-Proof
Het evenement is volgens de organisatie volledig corona-proof. Elke 6 minuten starten er deelnemers zodat er niet te veel mensen tegelijk op het terrein lopen. Dat starten kan nog steeds in een groep, maar dus ook individueel. Bij elke hindernis zijn opties om deze als groep of alleen te volbrengen. Kijken bij het evenement kan alleen als je daarvoor een speciaal ticket hebt aangeschaft. De laatste kaarten om mee te doen of om te komen kijken zijn verkrijgbaar via de website van de organisatie.

Live verslag op Omroep Flevoland
Omroep Flevoland doet zaterdag en zondag de hele dag live-verslag van Mud Masters. Dat is van 9:00 tot 17:00 uur te volgen op televisie, de website, YouTube en via de app.

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Mud Masters
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 19.1 °C
  • 9.0 mm
  • 11.0 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top