Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Burgemeester: Mud Masters gaat door, ook bij verhogen veiligheidsniveau

Vrijdag 25 september 2020
Burgemeester: Mud Masters gaat door, ook bij verhogen veiligheidsniveau
Foto: Bezoekers BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Als Flevoland door premier Rutte wordt aangemerkt als 'zorgelijk', kan Mud Masters in Biddinghuizen dit weekend toch doorgaan. Dat schrijft burgemeester Jean Paul Gebben aan de gemeenteraad in Dronten.

Gebben heeft donderdag overleg gevoerd met alle Flevolandse burgemeesters, omdat het veiligheidniveau vanmiddag waarschijnlijk wordt verhoogd. Tot nu toe is het risiconiveau in Veiligheidsregio Flevoland 'waakzaam'. Dat betekent dat de situatie nog beheersbaar is.

Mud Masters krijgt dit jaar een andere vorm dan normaal, omdat de organisatie in de voorbereidingen al rekening moest houden met alle corona gerelateerde maatregelen. ''Op basis van de Integrale COVID-19 evenementen werkwijze kan Mud Masters komend weekend veilig doorgang vinden'', schrijft de burgemeester van Dronten. Omroep Flevoland zendt dit evenement zaterdag en zondag live uit op televisie en internet.

Binnen de gemeente staan de komende tijd nog twee evenementen gepland. Namelijk het Nederlands Club Kampioenschap Wielrennen op 3 oktober en de Halloween Fright Nights in alle weekenden in oktober. Voordat de evenementen plaatsvinden, zal indien nodig overleg gevoerd worden met de Veiligheidsregio Flevoland.

Flevolandse burgemeesters willen lokalere aanpak
Als het veiligheidsniveau vanmiddag wordt verhoogd, gaan de maatregelen die daarbij horen in voor de hele provincie. Daar waren de zes Flevolandse burgemeesters het niet mee eens, omdat het aantal besmettingen niet in elke gemeente gelijk is. ''Burgemeester Weerwind heeft na overleg met de overige burgemeesters van Flevoland aangedrongen op differentiatie binnen de Veiligheidsregio(s), maar de minister wil hier niet aan.''

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Mud Masters
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.7 °C
  • 0.0 mm
  • 19.0 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top