Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Diverse coronabesmettingen in Biddinghuizen

Dinsdag 29 september 2020
Diverse coronabesmettingen in Biddinghuizen
Archieffoto
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De afgelopen dagen is er bij diverse inwoners van Biddinghuizen besmetting met het coronavirus vastgesteld. Voor zover bekend, is geen van de geïnfecteerden opgenomen in het ziekenhuis. Diverse andere inwoners worden getest of wachten ontwikkelingen af in thuisquarantaine.

Een aantal van de vastgestelde besmettingen is terug te voeren op een uitbraak op het werk bij een bedrijf in de regio. Daarna hebben deze personen het virus 'meegenomen' naar Biddinghuizen. Mensen waarmee contact is geweest zijn voor zover bekend op de hoogte gebracht. Wanneer zij geen klachten hebben, wachten zij in quarantaine af of zich klachten voordoen of niet.

Maatregelen
Maandagavond werden door de regering nieuwe maatregelen aangekondigd om het coronavirus in te dammen. De provincie Flevoland werd eerder al toegevoegd aan de regio's waar de ontwikkelingen 'zorgelijk' zijn. Gisteravond werd bekend dat voor tenminste drie weken onder andere sportkantines dicht gaan, dat reserveren voor bezoek aan bibliotheken verplicht is en dat cafés en restaurants om 22.00 uur moeten sluiten.

De volledige lijst met maatregelen is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Coronavirus
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top