Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Filmhuis4Kids in bibliotheek

Dinsdag 13 oktober 2020
Filmhuis4Kids in bibliotheek
Foto: Skitterphoto.com / Peter Heeling - rechtenvrije foto

BIDDINGHUIZEN - Wie in de herfstvakantie gezellig met vrienden of vriendinnen film wil kijken, kan terecht bij de FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen, waar Filmhuis4Kids wordt gehouden op woensdag 14 oktober. Van 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur wordt een spannende boekverfilming vertoond.

"Wat als Nederland geen koning en een regering heeft, maar een dictator? Een land waarin één man alles voor het zeggen heeft?" Daar gaat deze boekverfilming van het gelijknamige boek van Koos Meinderts over. "Gelukkig is er een club van dappere kinderen die overal een stokje voor probeert te steken". Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Tijdens de pauze staat er voor iedereen wat drinken met wat lekkers klaar. De film is helemaal gratis, "dus neem je broertje, zusje, neefje, nichtje, vrienden en vriendinnen mee en kom gezellig filmkijken", schrijft de bibliotheek. Omdat er maar een beperkt aantal stoelen beschikbaar zijn, is het reserveren van een gratis filmkaartje verplicht. Dit kan bij de balie of via deze link.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bibliotheek
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top