Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Koetshuis blijft voorlopig open

Woensdag 14 oktober 2020
Koetshuis blijft voorlopig open
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Na de persconferentie van gisteravond komen diverse organisaties vandaag naar buiten met de gevolgen hiervan. Sportclubs melden dat wedstrijden niet meer doorgaan en dat alleen trainingen voor de jeugd doorgaan. Ook de Meerpaal, waar ook het Koetshuis onder valt, neemt diverse maatregelen.

De ontheffing voor theater is komen te vervallen, wat betekent dat er nog ruimte is voor 30 personen in het theater. Dit geldt in ieder geval tot en met 11 november. Als u kaartjes hebt gekocht voor een voorstelling in deze periode, dan wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd over het hoe en wat omtrent deze voorstelling (doorgang, verplaatsing of annulering). "Wij streven ernaar om iedereen zo spoedig mogelijk van concrete informatie te voorzien", schrijft De Meerpaal in een persbericht. De bioscoop blijft geopend met een maximum van 30 personen.

Meerpaal Academie
De lessen van de Meerpaal Academie gaan vooralsnog gewoon door. Indien lessen niet kunnen plaatsvinden, worden cursisten daar spoedig van op de hoogte gesteld. Cursisten en docenten worden verzocht de reguliere voorzorgsmaatregelen (handen wassen, geen handen geven etc.) in acht te nemen.

Meerpaal Welzijn en Meerpaal Recreatie
De georganiseerde activiteiten van Meerpaal Welzijn en Meerpaal Recreatie gaan vooralsnog gewoon door. Deelnemers, medewerkers en vrijwilligers worden verzocht de reguliere voorzorgsmaatregelen (handen wassen, geen handen geven etc.) in acht te nemen.

Dorpshuizen
De Steiger in Swifterbant en Het Koetshuis in Biddinghuizen blijven vooralsnog geopend op de reguliere tijden.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Meerpaal
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top