Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Biddinghuizen krijgt Covid-19-sneltestlocatie

Vrijdag 23 oktober 2020
Biddinghuizen krijgt Covid-19-sneltestlocatie
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vanaf volgende week donderdag moet het mogelijk zijn aan de Noorderbaan in Biddinghuizen een sneltest voor Covid-19 af te laten nemen. Twee bedrijven uit de regio hebben de krachten gebundeld en starten vanaf vandaag met een coronasnelteststraat in Bant. Extra locaties, waaronder die in Biddinghuizen, moeten op korte termijn open gaan.

De locatie in Biddinghuizen zal, net als die in Bant, een teststraat worden waar je met de auto naar binnen rijdt. Er wordt een neusswab afgenomen en daarop wordt een sneltest uitgevoerd. De test gaat €75,= kosten en het resultaat van de test is binnen 20 minuten te bekijken via een speciale website. Hierop worden ook de afspraken gemaakt en kan via iDeal betaald worden. Later vandaag gaat deze website live en kan er voor de locatie Bant gereserveerd worden.

De verwachting is dat er in het proces naar aanleiding van de ervaringen in Bant wat aanpassingen zullen volgen, waarna ook de locatie in Biddinghuizen digitaal geboekt kan worden. Het (commerciële) initiatief richt zich zowel op particulieren als bedrijven en herkent, volgens eigen zeggen, in 96,52% van de gevallen corona.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Coronavirus
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top