Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Attentie aan huis voor mantelzorgers

Donderdag 29 oktober 2020
Attentie aan huis voor mantelzorgers
Foto: Rawpixel.com / rechtenvrije afbeelding

BIDDINGHUIZEN - Dinsdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg, "een dag waarop we extra aandacht hebben voor deze bijzondere, onmisbare groep mensen die zich geheel belangeloos inzetten om voor een naaste te zorgen", schrijft De Meerpaal Welzijn. Vanwege de geldende maatregelen wordt deze dag niet fysiek gevierd in De Meerpaal, maar gaat een team op pad om alle mantelzorgers te verrassen.

"Jaarlijks zetten we deze mensen in het zonnetje door middel van een georganiseerde dag waarbij mensen kunnen ontspannen en even uit de zorgsituatie gehaald worden", aldus Marion Driesman van De Meerpaal Welzijn. "Vanwege alle maatregelen rondom het coronavirus is het niet mogelijk om een dag te organiseren waarbij we mensen met elkaar in verbinding brengen en laten genieten van allerlei activiteiten". De organisatie vond dat deze dag niet geruisloos voorbij mocht gaan. Alle mantelzorgers die vanaf medio september staan ingeschreven bij het Informatiepunt Mantelzorg van De Meerpaal Welzijn ontvangen daarom in de week van 10 november een attentie aan huis.

Dit verrassingspakket is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Dronten, De Meerpaal Welzijn, Mantelkring, Interakt Contour, Delvry en diverse aanbieders van de Pas van Dronten.

Redactie BHZNet.nl / De Meerpaal Welzijn

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Meerpaal
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top