Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Sportverkiezing geannuleerd: "Nauwelijks iets te kiezen"

Maandag 2 november 2020
Sportverkiezing geannuleerd:
Archieffoto uit 2016
Foto: Sportpromotie Dronten

BIDDINGHUIZEN - De Sportverkiezing Dronten 2020 gaat niet door. De verkiezing zou op 15 januari 2021 plaatsvinden, maar vanwege het coronavirus heeft het bestuur het evenement geannuleerd.

Veel sporters konden dit jaar niet of nauwelijks in actie komen vanwege de coronamaatregelen. "Dat betekent dat er nauwelijks iets te kiezen zou zijn en dan wordt de Sportverkiezing een lege huls; dat vinden we niet respectvol voor de sporters, ook niet voor de paar sporters die wél een prestatie hebben kunnen neerzetten. We vinden het erg jammer, maar zijn toch unaniem tot dit besluit gekomen", vertelt Sandra Heemskerk (uit Biddinghuizen), voorzitter van stichting Sportpromotie Dronten.

Dubbel feestje
Voor sporters die dit jaar wel een bijzondere prestatie neer hebben gezet, of kampioen zijn geworden, wordt nog iets op touw gezet. Ook worden zij meegenomen bij de Sportverkiezing van 2021. "Dus we slaan wel een jaar over, maar hopen volgend jaar een dubbel feestje te vieren", legt Heemskerk uit. De Sportverkiezing zal in 2022 plaatsvinden op vrijdag 28 januari in De Meerpaal.

Verleden week werd ook bekend dat de Almeerse Sportverkiezing niet door gaat.

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Sport
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top